суботу, 16 лютого 2013 р.

Логоти́п — комбінація початкових букв, що являє собою скорочену назву якої-небудь установи, підприємства, фірми і т. ін. (зазвичай у вигляді вензеля); постійний словесний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований з літерами, цифрами, словами або без них, що є емблемою телерадіоорганізації, студії, агентства чи окремої особи, які представляють свої телерадіопрограми чи передачі; зображення або малюнок, який використовується людиною, групою або компанією, щоб відзначити, ким вони є.
Компанія або група можуть використовувати логотип під час надання послуг чи на товарах що продають, на кореспонденції, і в рекламі. Коли людина впізнає зображення відомого їй логотипу, то людина знає що дана позначена логотипом річ належить цій компанії.
Більшість логотипів виконанні як прості малюнки з невеликою кількістю кольорів. Певна частина логотипів зображена виключно в чорно-білій гаммі
У багатьох країнах, компанії та групи повинні реєструвати в урядових організаціях логотип під котрим працюють. Зробивши це, уряд може допомогти зупинити використання того же самого логотипу іншою компанію або групою. Таким чином, кожен може бути впевнений, що логотип використовується тільки тими, хто його зареєстрував першим. Інколи зареєстровані логотипи називають "торговою маркою".
Логотипи також використовують: школи, міста, клуби. Навіть люди можуть мати свої власні логотипи, якщо цього бажають. Геральдичний знак, ймовірно, є найдавнішою формою логотипу у світі.
В ідеалі логотип повинен вирішувати 5 функцій.
  • Фактичну
  • Експресивну
  • Референтну
  • Імпресивну
  • Поетичну
  • Металінгвистичну

    1 коментар:

    1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені кредит на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті в частині інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також 247officedept@gmail.com або пишіть на номері Whatsapp на + 1- ( 989-394-3740)

      ВідповістиВидалити